0
0 € 0,00
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Υπηρεσία Ζωντανής Σχεδίασης Κουζίνας

1. ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ GRUPPO MOBILI

Ξεκινώντας, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ και πολύ σύντομα ένας σύμβουλος σχεδίασης θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Η σχεδιαστική ομάδα της Gruppo Mobili θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε τον τρόπο που θα σας παρουσιάσουμε την σχεδίαση της νέας σας κουζίνας, είτε μέσω 3D σχεδίου ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, είτε μέσω αποστολής σχεδίων στο email σας.

2. ΜΕΤΡΗΣΤΕ & ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Για να ξεκινήσουμε την σχεδίαση, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια απλή επιμέτρηση της κάτοψης της κουζίνας σας και μερικές φωτογραφίες του χώρου. Μπορείτε να μας αποστείλετε τις μετρήσεις σας μέσω email στην διεύθυνση info@gruppo-mobili.gr. Με αυτόν τον τρόπο ο σχεδιαστής μας μπορεί να ξεκινήσει να σχεδιάζει την νέα σας κουζίνα.

3. ΔΩΡΕΑΝ LIVE ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Έχοντας συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κουζίνα σας, ο σχεδιαστής μας ξεκινάει την ζωντανή σύνδεση μαζί σας για την απομακρυσμένη σχεδίαση, παρουσιάζοντας σας την κουζίνα των ονείρων σας στην οθόνη του υπολογιστή σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα σας αποστέλλουμε και την οικονομική προσφορά της κουζίνας σας, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.

4. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το πρώτο σχέδιο είναι απλά η αρχή. Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε εκείνο το σχέδιο που θα σας ικανοποιήσει 100%. Βασικός μας στόχος είναι εκπλήρωση της ιδανικής κουζίνας για εσάς.

5. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Οι τεχνικοί σύμβουλοι διακόσμησης της Gruppo Mobili, βρίσκονται στην διάθεση σας, για να σας βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων χρωματικών συνδυασμών, που θα ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Επιπρόσθετα η εταιρεία μας, προσφέρει την υπηρεσία αποστολής του δείγματος της κουζίνας που τελικά θα επιλέξετε.

Οδηγός Προσφοράς Κουζίνας