0
0 € 0,00
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Νεροχύτες Κουζίνας

Νεροχύτες Κουζίνας

Οι νεροχύτες κουζίνας, είναι από τα πιο βασικά σημεία στον σχεδιασμό μιας σύγχρονης κουζίνας. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής, του ύφους και του στυλ μιας κουζίνας είτε αυτό είναι μοντέρνο είτε είναι κλασικό.

Εξοπλίστε την κουζίνα σας στην Gruppo Mobili, με νεροχύτες κουζίνας υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Ανοξείδωτοι νεροχύτες, κατασκευασμένοι από άριστης ποιότητας ατσάλι (CrNi 18/10) - AISI 304, υλικό που παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στις διαβρώσεις. Νεροχύτες γρανίτη, οι οποίοι κατασκευάζονται από κρυστάλλους φυσικού γρανίτη και είναι πιστοποιημένοι με πρότυπα ποιότητας που αφορούν στην ανθεκτικότητα και στην υγιεινή. Νεροχύτες πορσελάνης τώρα και για την κουζίνα σας, από ένα καινοτόμο πυρίμαχο υλικό το οποίο προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς, ανάλογα με το υλικό κατασκευής του, τον τρόπο εγκατάστασης και τον αριθμό των γουρνών που επιθυμείτε να έχει. Βρείτε στο κατάστημα μας μια μεγάλη γκάμα σε νεροχύτες κουζίνας, με περισσότερα από 400 σχέδια, Δωρεάν Αποστολή στον χώρο σας και εξόφληση σε δόσεις.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Νέας Κουζίνας

Ελάτε ΤΩΡΑ σε επαφή μαζί μας για την ανακαίνιση της νέας σας κουζίνας !!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ