0
0 € 0,00
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Είδη Υγιεινής

Είδη Υγιεινής

Βρείτε σε εμάς είδη υγιεινής, είδη μπάνιου και αξεσουάρ μπάνιου που εγγυώνται αξιοπιστία, ασφάλεια και αντοχή, συνδυάζοντας εξαιρετική εμφάνιση και λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι να προτείνουμε σχεδιαστικές εμπνεύσεις που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας στην ανακαίνιση του μπάνιου.

Δίνουμε νέο χαρακτήρα στο μπάνιο σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που αποτελείται από καινοτόμες εμπνεύσεις, με γνώμονα πάντα το προσωπικό σας στυλ. Η τελειότητα φαίνεται στις λεπτομέρειες, για αυτό τον λόγο και εμείς στην Gruppo Mobili δεν μπορούμε να αφήσουμε την ανακαίνιση του μπάνιου σας στην τύχη.

Έχουμε επιλέξει για να σας παρουσιάσουμε τις πιο αξιόπιστες σειρές σε είδη υγιεινής που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε: λεκάνες μπάνιου, νιπτήρες, ντουζιέρες & μπανιέρες. Προϊόντα που θα λατρέψετε όπως: μπαταρίες μπάνιου, στήλες ντους και καμπίνες μπάνιου. Ανανεώστε τον χώρο του μπάνιου σας, διαλέγοντας μοντέρνες ή κλασικές συνθέσεις μπάνιου και ειδών υγιεινής και πάντα με Δωρεάν Αποστολές στην Αθήνα!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Ανακαίνισης Μπάνιου

Ελάτε ΤΩΡΑ σε επαφή μαζί μας για την ανακαίνιση του νέου σας μπάνιου !!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ